Hoe het werkt


Dankzij de digitale platformen van Merits & Benefits wordt het aanbieden van voordelen en kortingen een fluitje van een cent voor winkels, webshops en pretparken.

Aangesloten werkgevers verhogen aanzienlijk de koopkracht van hun personeel. Werknemers en leden van organisaties krijgen immers permanent interessante voordelen.

Werkgevers genieten een alternatief voor loonsopslag

U kiest een standaard of gepersonaliseerd platform voor uw bedrijf. Merits & Benefits voegt uw medewerkers toe, zodat ze het hele jaar door profiteren van veelzijdige voordelen. U verhoogt op een eenvoudige en goedkope manier de koopkracht van uw personeel. In ruil krijgt u tevreden en gemotiveerde werknemers!

Geef koopkracht cadeau

Handelaars krijgen een extra verkoopkanaal

Bent u eigenaar van een winkel(keten), webshop of pretpark? Dan biedt u via het Merits en Benefits-platform kortingen en voordelen aan het personeel van talloze werkgevers in België. U promoot uw zaak gericht en met inhoud. Zo bereikt u jaarlijks meer dan 100.000 koopkrachtige werknemers - dé manier om uw klantenbestand uit te breiden.

Vergroot uw verkoopkansen

Werknemers verzilveren kortingen en voordelen

Is uw werkgever aangesloten bij Merits & Benefits? Dan krijgt u als werknemer toegang tot een ris promoties bij honderden winkels, webshops en pretparken in België. U bespaart zo tot duizenden euro’s per jaar!

Benut uw koopkracht optimaal

Test ons gratis demo-platform

Maak kennis met de mogelijkheden van het platform in onze gratis demo-omgeving.

Meer info