Belg is Europees kampioen kortingsbonknippen – 30 % meer digitale kortingsbonnen

BLOG   -   Belg is Europees kampioen kortingsbonknippen – 30 % meer digitale kortingsbonnen


10.02.2015


Met vorig jaar tot 6,4 gebruikte kortingsbonnen per Belgische inwoner staan we in Europa op de eerste plaats in het ‘kortingsbonknippen’.

Dat bleek uit een onderzoek van HighCo DATA Benelux. Bovendien gebruikten de Belgen 30 % meer digitale kortingsbonnen in vergelijking met 2013. 600 miljoen kortingsbonnen werden gebruikt tussen 2010 en 2014. Daardoor bespaarde de Belg 720 miljoen euro. Deze kortingsbonnen werden vergaard via uiteenlopende kanalen, zoals de winkel, een productverpakking, via de pers en via tal van websites en platformen voor kortingen.

(Foto: DBA)Roblox Free Unlimited Robux and Tix

Namen, Luik en Luxemburg knipten de meeste bonnen (21% boven het gemiddelde). Henegouwen en Waals-Brabant volgen kort daarachter. Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant bengelen in de middenmoot. Brusselse gezinnen scoren dan weer het laagst.

Wenst u graag kennis te maken met het online voordelenplatform van Merits & Benefits, en ook kortingen en promoties ontvangen via uw mailbox? Start dan hier, volledig vrijblijvend, uw demo.

Categorieën

Recente berichten

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief